Skip to content

Behangklare wanden

Veel mensen vragen ons; “Is dat nu wel nodig, voorbewerken? Ons bouwbedrijf levert onze nieuwbouwwoning toch behangklaar op?”

Standaard schrappen wij met een spackmes, zodat pitjes verdwijnen en hier en daar vullen we een gaatje.

Het kan echter de moeite zijn alle wanden intensief te plamuren en daarna te schuren voor het beste resultaat. Uiteraard is dat echt nodig als de kwaliteit van oplevering niet goed is. Omdat u de staat niet kent -omdat uw woning gebouwd wordt- kunnen we samen na oplevering door uw woning lopen en kijken of het nodig is deze voorbewerking toe te passen. U treft het bij onze offertes altijd als optie.

Voorbewerkt, Renovlies & Latex, wonen maar!

Offerte aanvragen

1 team voor alles

Gespecialiseerd

Vrijblijvende offerte

Pleisteren, behangen en latexen

Renovatie

Garantie

Hoe gaan wij te werk?

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

Behangklaar of niet?

Kleine pitjes, pleisterklodders, scheve op elkaar geplaatste blokken, het is allemaal zichtbaar onder Renovlies behang, hoe stevig en dik het behang ook is. Dat is natuurlijk zonde, en daarom is het belangrijk uw muren goed voor te bewerken. Gaatjes vullen, pitjes schrappen, wij doen het graag voor het beste eindresultaat. Soms is echter intensief plamuren en vervolgens schuren beter, als de kwaliteit van oplevering echt niet goed is. Het eindresultaat is namelijk altijd afhankelijk van de afwerking van de ondergrond. Daarin adviseren wij u graag of dit nodig is, maar u beslist natuurlijk altijd zelf.

Schuren & plamuren

Alle woningen worden behangklaar opgeleverd, maar een groot deel is dat niet. Uiteindelijk bent u diegene die beslist of extra voorbewerking nodig is, wij adviseren u hier uiteraard in. Kalkzandsteenblokken worden net iets scheef op elkaar gezet. Een verschil dat je niet direct ziet, behalve als je gaat behangen. Renovlies is enorm strak. Oneffenheden in de vorm van blokken die iets scheef staan ten opzichte van elkaar, of pleisterklodders-hoe klein ook- worden helaas heel goed zichtbaar.

Download gratis

Bekijk onze ‘behangklaar’ flyer

Vraag onze flyer ‘behangklaar’ op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over onze diensten?

Wil je meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Contact

Renovlies voor uw project

Bij Renovlies.net streven we ernaar om niet alleen uw verwachtingen te overtreffen, maar ook om een solide basis te creëren voor uw verdere interieurprojecten. Laat ons uw wanden transformeren. Ontdek de mogelijkheden van onze Renovlies diensten.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook fotobehang aanleveren?

Ja uiteraard. U dient de juiste maat aan te leveren en rekening te houden met extra afloop. De website of winkel waar u het behang besteld kan u hierin adviseren. Het behang dient aanwezig te zijn bij start van het project. U dient de kwaliteit “Vliesbehang” aan te leveren en de bijbehorende lijm die de leverancier adviseert. Voor het plakken van fotobehang kunnen wij in uw offerte een tarief opnemen.

Behangen jullie ook een enkele slaapkamer?

Wij zijn goed in het behangen van complete woningen of woningprojecten. Voor een enkele muur of kamer raden wij u aan een lokaal klusbedrijf te zoeken. Die zijn daar beter op ingericht.

Kan ik over Renovlies heen behangen?

Het kan voorkomen dat u besluit om behang over Renovlies heen te gaan behangen. Dan is het aannemelijk dat er natuurlijk al latexlaag op uw Renovlies zit, dit zorgt ervoor dat het behang en het Renovlies elkaar niet af gaat stoten. De latex laag zorgt ervoor dat niet alle behanglijm in het Renovlies trekt. De prijzen betreft het verwijderen van behang kunnen fluctueren, aangezien er verschillen zijn in het makkelijk en lastig verwijderen van het behang.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?