Skip to content

Renovatie vlies

Is uw woning toe aan modernisering? Heeft u muren in uw huis die toe zijn aan onderhoud?

Renovlies is de ideale manier om beschadigde of oudere muren in een nieuw jasje te steken. U kunt er beschadigingen mee wegwerken die in de loop der jaren zijn ontstaan en er tegelijkertijd uw muren mee verstevigen. Met Renovlies zorgt u er bovendien voor dat uw muren er weer uitzien als nieuw. Renovatie vlies heeft een gepleisterde look, die er na aanbrengen uitziet als een volledig gestucte muur. Het behang is overschilderbaar in iedere gewenste kleur en indien u dat wenst ook na jaren nog eenvoudig te verwijderen. Met renovatievlies kunt u op een eenvoudige manier uw woning renoveren zonder al te hoge kosten. Het zorgt bovendien voor een optimale bescherming en een prachtige egale wand.

Wat is renovatie vlies behang

Renovatie vliesbehang of Renovlies is oorspronkelijk ontworpen als vliesbehang voor renovaties. Renovlies is glad geperst behang van gerecycled papier, versterkt met polyester vezels. Tegenwoordig wordt renovatie vlies ook veel gebruikt om behangklare wanden in nieuwbouw woningen aan te kleden. Renovlies is echter nog steeds ideaal voor het herstellen van oude muren. Het is goedkoper dan stucwerk en biedt een vergelijkbaar eindresultaat. Het voordeel van Renovlies is bovendien dat het kleine oneffenheden zoals scheuren en gaatjes verbergt. Bij stucwerk worden eventuele scheurtjes in de muur zichtbaar op de wand. Bij Renovlies blijven die netjes achter het behang en ziet u geen verdere ontsieringen. Renovatie vlies is veel sterker dan gewoon behang en daarom ook veel duurzamer. Uw gerenoveerde muren zien er weer jarenlang uit als nieuw!

Offerte aanvragen

1 team voor alles

Gespecialiseerd

Vrijblijvende offerte

Pleisteren, behangen en latexen

Renovatie

Garantie

Bekijk de video over Renovlies

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

Waarom kiezen voor renovatie vlies

Renovlies is een bijzonder behang. Het is zo gefabriceerd dat het maatvast is en daardoor niet eenvoudig scheurt, scheef plakt bij de naden of bobbelt in de hoeken. Dit in tegenstelling tot gewoon behang. Omdat renovatie vlies zo stevig is ziet u er geen kleine oneffenheden op de ondergrond doorheen en verbergt u tevens kleine scheurtjes in de muur. Renovatievlies is bovendien mooi. Het heeft het uiterlijk van stucwerk en zorgt voor naadloze strakke wanden. Andere positieve eigenschappen van renovatie vlies is dat het isolerend is, stootvast en vlamvertragend. Het is bovendien bestand tegen vocht en stoom maar toch ademend. Daarom kan het ook eenvoudig in de keuken en zelfs badkamer worden aangebracht. In het laatste geval is het wel aan te raden een speciale coating aan te brengen zodat schoonmaken eenvoudiger wordt.

Download gratis

Bekijk onze ‘behangklaar’ flyer

Vraag onze flyer ‘behangklaar’ op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over renovatie vlies?

Wil je meer informatie over renovatie vlies? Neem dan contact op!

Contact

Kies voor Renovlies.net

Heeft u besloten te kiezen voor renovatie vlies om uw oude muren een mooie nieuw uiterlijk te geven? Dan raden wij u aan dit door ervaren vakmensen aan te laten brengen. Dit voorkomt zichtbaarheid van de afzonderlijke behang stroken en het oppervlak ziet er na afloop uit als een gepleisterde wand. Wij hebben jarenlange ervaring met aanbrengen van Renovlies en kennen het klappen van de zweep. We gebruiken de beste materialen en een goede kwaliteit Renovlies om ontsierende bobbels of naden te voorkomen. Renovlies is uitstekend te verwerken in hoeken en indien nodig biedt het een perfecte ondergrond voor schilderwerk. Uit onze recensies kunt u opmaken dat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap en de kwaliteit van het door ons gebruikte Renovlies. Natuurlijk krijgt u bij ons altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u kiezen voor het laten aanbrengen van renovatie vlies om de oude muren in uw woning te renoveren? Een goed idee! Wij brengen graag geheel vrijblijvend een offerte uit voor het laten aanbrengen van Renovlies. Geef ons de maten door van de te behandelen ruimtes en wij rekenen uit welke oppervlakte behangen dient te worden. Aan de hand daarvan bepalen wij de prijs voor het aanbrengen van Renovlies en het eventueel vooraf wegwerken van de ergste beschadigingen in uw muur.  Zodra u akkoord gaat met ons voorstel ontvangt u een bevestiging van de opdracht. Daarmee heeft u direct de zekerheid dat u binnenkort de mooiste wanden in uw woning heeft met een uiterlijk van nieuwstaat. Het aanbrengen van Renovlies in uw woning duurt maximaal een week. Geef uw opleverdatum minimaal twee weken van tevoren aan om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt aanbrengen Renovlies en latex in mijn woning?

Houd u rekening met een 5 werkdagen voor een woning van 200 m2. Mocht er extra voorbewerking nodig zijn of als u extra wensen heeft op het gebied van kleur, extra plafonds, lakwerk dan verlengd dat de termijn. Bij elke opdrachtbevestiging sturen we een document mee waarmee u kunt inschatten hoe lang wij bezig zijn, zodat u vervolgwerkzaamheden kunt inplannen.

Wat is het verschil tussen Renovlies en Glasvlies?

Renovlies wordt gemaakt van cellulose, versterkt met polyestervezels. Glasvlies wordt gemaakt van zand.

Zijn er na het Renovlies aanbrengen naden te zien?

Nee, wij werken compleet naadloos. Na het Renovlies aanbrengen kitten we alle naden. Daarna latexen we de wanden. Het resultaat is vergelijkbaar aan stucwerk. Microscheurtjes die mogelijk ontstaan in de muur blijven achter het Renovlies. Wij fixeren alle wanden. Renovlies in de hoeken laat nooit los. Gegarandeerd.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?