Skip to content

Renovlies in Hoofddorp

Deze plaatsnaam is een voorbeeld. Uiteraard komen wij in alle steden dorpen in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht en Zeeland.
Deze plaatsnaam en provincies zijn illustratief. Ons werkgebied is ongeveer 65 km vanaf Alphen aan den Rijn. Wenst u dat we verder reizen zullen we in overleg een gepaste vergoeding voorstellen.

Zoekt u naar renovlies in Hoofddorp? Renovlies.net is een begrip in Hoofddorp en heeft jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere branche. Als u mooie renovlies wanden wilt met een strak en egaal uiterlijk staan onze vakmannen graag voor u klaar. Ze zorgen voor gladde naadloze wanden met strakke hoeken die garant staan voor jarenlang woonplezier. Renovlies aanbrengen is een lastige klus, zeker als u de muren naadloos wilt hebben zonder bobbels in de hoeken. Laat het aanbrengen ervan daarom over aan een professional. Zoveel meer hoeft het niet te kosten en u bent verzekerd van een optimaal resultaat. De werkzaamheden die wij uitvoeren worden altijd afgestemd op uw belangen en wensen. Wilt u echt mooie renovlies muren? Kies dan voor Renovlies.net. Wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen

1 team voor alles

Gespecialiseerd

Vrijblijvende offerte

Pleisteren, behangen en latexen

Renovatie

Garantie

Bekijk de video over Renovlies

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

Nieuwbouw renovlies in Hoofddorp

Gaat u binnen afzienbare tijd verhuizen naar een nieuwbouw woning in (de omgeving van) Hoofddorp? Dan krijgt u te maken met behangklare muren die u zelf nog dient te voorzien van een mooi uiterlijk. Wilt u graag een gladde egale wand, dan komt u al snel uit op stucwerk of renovlies. Heeft u een ruim budget dan is stucwerk een prima keuze. Wilt u echter besparen op kosten maar wel een prachtige muur? 

Kies dan voor renovlies. Dit bijzondere product ziet er na aanbrengen op de muur uit als een gestucte muur. U ziet geen naden, zelfs niet in helder zonlicht. Het voordeel van renovlies is dat het een stuk goedkoper is, maar ook dat het stootvast is. Dit in tegenstelling tot stucwerk, dat al snel kapot gaat en butsen en schrammen vertoont bij kleine ongelukjes. Het grootste voordeel van renovlies is echter dat het scheuren verbergt die in uw muren zullen ontstaan.

De voordelen van renovlies

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met behangklare muren die nog vochtig zijn. Dat vocht trekt er in de loop van de jaren helemaal uit, maar niet helemaal zonder gevolgen. Door het krimpen van de muur ziet u kleine of grotere scheuren in uw muur verschijnen die u met stucwerk helaas niet verbergen kunt. Dat is natuurlijk niet zo mooi en daarom is er een uitstekend alternatief op de markt: renovlies. Dit product wordt op de muur aangebracht maar wordt niet één met de muur. Daardoor verbergt u (toekomstige) scheurtjes in de muur die anders wel zichtbaar zouden worden. Uw muur ziet er daarom veel langer mooi uit, zodat u optimaal kunt genieten van een mooi interieur. Een ander voordeel van renovlies is dat het vocht doorlatend is, zodat u niet bang hoeft te zijn voor schimmelvorming. Zoals we al even noemden is het bovendien stootvast.

Download gratis

Bekijk onze flyer

Vraag onze flyer ‘Behangklaar’ op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over renovlies?

Wil je meer informatie over renovlies? Neem dan contact op!

Contact

Advies op maat

Als u straks een mooie nieuwbouw woning betrekt wilt u natuurlijk dat die zo snel mogelijk gezellig is ingericht. Een mooie nieuwe vloer, een prachtige keuken en fraai meubilair, ze maken uw woning helemaal af. Ook het uiterlijk van de muren heeft een grote invloed op uw woongenot, tenslotte ziet u ze iedere dag. Een mooie egale, strakke wand doet veel voor uw interieur. Een muur zonder scheuren, naden en bobbels is dan ook een echte must. Wilt u verzekerd zijn van mooie muren? Kies dan voor renovlies en laat het aanbrengen door een professional. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies over uw persoonlijke woonsituatie. Als u liever direct een offerte ontvangt, geef ons dan de maten door van de te behandelen muren. Aan de hand van de oppervlakte doen wij u direct een vrijblijvend voorstel.

Kies Renovlies.net voor renovlies in Hoofddorp

Heeft u een nieuwbouwwoning en zoekt u een vakman voor het aanbrengen van renovlies in Hoofddorp? Onze professionals zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de mooiste renovlies wanden met een strakke uitstraling. Met jarenlange ervaring, de beste materialen en het beste renovlies gaan zij voor een optimaal resultaat. Uiteraard ontvangt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wilt u uw renovlies wand daarna tevens laten voorzien van een mooie kleur? Onze vakschilders werken met verf van een hoge klasse en schilderen uw muur met zorg. Wilt u meer weten? Lees dan de recensies van klanten die u voorgingen en u zult ontdekken dat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap. Wilt u ons graag aan het werk zien? Dan kan als u komt kijken op locatie bij één van onze klanten in Hoofddorp. Uiteraard gebeurt dat altijd in overleg met de klant.

Veelgestelde vragen

Wat als ik in de toekomst een behang over de Renovlies heen wil?

Uiteraard is dit mogelijk, zorg er wel voor dat het Renovliesbehang is voorzien van een latexlaag alvorens je gaat behangen.

Doet u ook stucwerk?

Uiteraard. Maar wij zijn geen stucadoor. We maken een wand glad die voorzien is van granol. (bijv. bij renovatie); complete woningen voorzien van stucwerk kunt u beter aan een stucadoor overlaten. Dat geldt ook voor het wegwerken van v-naden. Die specialiteit is echt voor de stucadoor.  Aangezien Renovlies een goed betaalbaar alternatief is voor stucwerk, hebben we ons daar in gespecialiseerd. Bovendien blijven microscheurtjes van wanden bij nieuwbouw achter het Renovlies, wat je met stucwerk wel kunt zien. Wat we vaak doen is het voorzien van een gestucced plafond van primer en latex. Vraag naar de mogelijkheden.

Behangen jullie ook een enkele slaapkamer?

Wij zijn goed in het behangen van complete woningen of woningprojecten. Voor een enkele muur of kamer raden wij u aan een lokaal klusbedrijf te zoeken. Die zijn daar beter op ingericht.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?