Skip to content

Renovlies Nieuwbouw

Renovlies nieuwbouw is de ideale oplossing als u mooie strakke wanden wilt in uw pas gekochte woning. Een nieuwbouwwoning wordt standaard behangklaar opgeleverd. Dat betekent dat u zelf dient te zorgen voor een mooie afwerking van uw muren. Wilt u graag strakke wanden in uw hal, woonkamer, keuken of slaapkamers, dan is Renovlies een uitstekend alternatief voor stukadoorswerk. Het is aanzienlijk goedkoper en geeft absoluut een vergelijkbaar eindresultaat. Renovlies is bovendien sterker dan stucwerk. Het beschadigt minder snel, waardoor uw muur beter tegen een stootje kan. Handig bijvoorbeeld tijdens uw verhuizing, of als u kinderen heeft die onbezorgd willen spelen.

Renovlies, zeer geschikt voor nieuwbouw

Renovlies is bij uitstek geschikt om te gebruiken in nieuwbouwwoningen en nieuw opgeleverde kantoren. Muren kunnen de eerste jaren werken omdat bouwvocht uit de muren trekt. Daardoor krimpen de wanden en dat verhoogt de kans op scheuren in uw muren. Renovlies nieuwbouw is sterker dan gewoon behang en vangt deze krimpscheuren op. Het compenseert als het ware de trekkracht, waardoor het niet scheurt of vervormt, wat wel gebeurt met dun behang of stucwerk.  Met Renovlies zorgt u tevens voor een mooie afwerking van uw wanden met strakke haakse hoeken. Het is snel aangebracht en biedt een goede basis voor jarenlang woonplezier.

Offerte aanvragen

1 team voor alles

Gespecialiseerd

Vrijblijvende offerte

Pleisteren, behangen en latexen

Renovatie

Garantie

Bekijk de video van Renovlies

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

De kosten van Renovlies

Voor strakke muren in uw woning hoeft u echt niet altijd veel geld uit te geven. Onze vakkundige behangers zorgen voor sterk Renovlies behang, strak en naadloos op uw muur! En dit alles voor een gunstige prijs. Het inhuren van een van onze behangers is een stuk voordeliger dan de kosten voor het laten stucen door een stukadoor. Met Renovlies zijn uw wanden sneller klaar en kan u direct uw woning betrekken, in tegenstelling met stuckwerk die een droogtijd bevat van doorgaans een week. Wilt u de Renovlies wanden eerst nog laten schilderen? Onze Renovliesbehanger kan uw wanden voorzien van een mooie gewenste latex muur. Natuurlijk kunnen wij dat voor u regelen. En dat tegen een betaalbare prijs dan de stukadoor en dat inclusief garantie! Een team voor alles!

Welk Renovlies nieuwbouwbehang gebruiken wij?

 Om het beste resultaat te krijgen, gebruiken wij al jaren de sigma pro gold 150 gram Renovliesbehang. Er is nog een type dikker dat is van de firma Intervos in Steenwijk, de 200 grams Renovlies. Deze dikste type is volgens Intervos niet prettig in gebruik om verschillende redenen. Door de dikte van de 200 grams is het mogelijk dat de naden sneller zichtbaar zijn en hoeken kunne gaan knakken.

Naast de gladde versie is Renovlies ook verkrijgbaar in diverse structuren. Bij Renovlies behang zijn die structuren geperst en niet ingeweven, zoals bij glasvezelbehang. Dat geeft een beter resultaat.

Download gratis

Bekijk onze ‘behangklaar’ flyer

Vraag onze ‘behangklaar’ flyer op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over Renovlies?

Wilt u meer weten over Renovlies behang en onze diensten? Neem dan contact op!

Contact

Renovlies nieuwbouw behang uitkiezen

Bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit en resultaat van het door ons gebruikte Renovlies behang en latex afwerklaag? Wij beschikken over een stalenboek met Renovlies printjes. Ook als u uw muren wilt laten sauzen in een passende kleur kunt u kiezen uit diverse RAL- of NCS-kleurenstalen van Sigma. Standaard krijgt iedere klant na tekenen van de offerte en kleuren/ stalenboek met kleuren tips/ adviezen gratis toegestuurd. Wilt u graag weten hoe wij werken en een volledige muur zien die is behangen met Renovlies? Dan kunt u eventueel ook komen kijken tijdens onze werkzaamheden bij een andere woning. Uiteraard gaat dat altijd in overleg met de betreffende klant. Ook kunt u onze werkwijze en resultaten bekijken in onze showroom. Zie bovenaan deze pagina de link om uw afspraak in te plannen. 

Renovlies nieuwbouwbehang schilderen

Wilt u uw nieuwe muur graag laten sauzen of schilderen? Onze vakschilders doen dat graag en op een professionele wijze. Wij gebruiken altijd een hoge klasse verf en sauzen uw nieuwe muur in iedere gewenste RAL OF NCS-kleur. Als verf gebruiken we Glidden Tex Matt, een hoogwaardige watergedragen matte muurverf, gemaakt door Sigma. Deze verf zorgt voor een mooi glad eindresultaat met een goede dekking, vergeelt niet en is schokvast. Uiteraard kunnen wij uw muren schilderen in iedere gewenste kleur. Vindt u het lastig om te kiezen? Wij geven u graag een kleuradvies.

Veelgestelde vragen

Doen jullie aan straat/burenkorting?

Wij hebben een straat/burenkorting programma. U kunt uw offerte delen in uw Facebookgroep, whatsapp. Buren kunnen uw naam noemen. Wij verzamelen alle buren in een burengroep. Afhankelijk van het aantal deelnemende buren bieden we een korting. Deze verdeling staat benoemd in onze offerte. Bent u de eerste uit een burengroep? Laat buren uw naam noemen, dan kunnen we deze mensen toevoegen aan de burengroep. U heeft recht op basis van onze voorwaarden op aanjagerbonus.

Doet u ook stucwerk?

Uiteraard. Maar wij zijn geen stucadoor. We maken een wand glad die voorzien is van granol. (bijv. bij renovatie); complete woningen voorzien van stucwerk kunt u beter aan een stucadoor overlaten. Dat geldt ook voor het wegwerken van v-naden. Die specialiteit is echt voor de stucadoor.  Aangezien Renovlies een goed betaalbaar alternatief is voor stucwerk, hebben we ons daar in gespecialiseerd. Bovendien blijven microscheurtjes van wanden bij nieuwbouw achter het Renovlies, wat je met stucwerk wel kunt zien. Wat we vaak doen is het voorzien van een gestucced plafond van primer en latex. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan er Renovlies over spachtelputz heen worden aangebracht?

Ja! Alleen moet dit wel eerst gepleisterd worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Na het pleisteren brengen we renovlies aan en latex. Het resultaat is een superstrakke gladde muur met de uitstraling van stucwerk.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?