Skip to content

Wat zijn de voordelen van Renovlies?

Renovlies biedt een scala aan voordelen die het een uitstekende keuze maken voor muurafwerking. Het is bijzonder duurzaam en bestand tegen scheuren, wat vooral gunstig is in nieuwbouwwoningen waar krimpscheuren kunnen optreden. Renovlies zorgt voor een gladde en naadloze afwerking die kleine oneffenheden verbergt en een moderne uitstraling biedt die vergelijkbaar is met stucwerk. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en milieuvriendelijk. De installatie is sneller en minder ingrijpend dan traditioneel stucwerk, wat resulteert in minder overlast en een kortere projectduur. Bovendien kan Renovlies in elke gewenste kleur worden geschilderd, waardoor het interieur volledig naar eigen smaak gepersonaliseerd kan worden.

Zijn er voordelen aan Renovlies behang?

Renovlies behang biedt tal van voordelen die het ideaal maken voor het renoveren van uw interieur. Het is scheurvrij, onderhoudsvriendelijk en biedt een gladde, naadloze afwerking die kleine oneffenheden verbergt. Dit behang is milieuvriendelijk en draagt bij aan een gezonde binnenomgeving. Renovlies behang kan eenvoudig in elke gewenste kleur worden geschilderd, waardoor u uw interieur naar eigen smaak kunt personaliseren. De snelle en eenvoudige installatie zorgt voor minimale overlast en een kortere projectduur, terwijl de duurzame kwaliteit ervoor zorgt dat uw muren er jarenlang perfect uitzien.

Offerte aanvragen

Bekijk de video over Renovlies

Nadelen van renovlies

Hoewel Renovlies veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waar u zich bewust van moet zijn. Zo kan het lastiger zijn om aan te brengen dan standaard behang en kan het duurder zijn dan eenvoudigere behangsoorten. Voor een gedetailleerde uitleg over de mogelijke nadelen van Renovlies, bezoek onze pagina over de nadelen van Renovlies.

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies
Download gratis

Bekijk onze ‘behangklaar’ flyer

Vraag onze ‘behangklaar’ flyer op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over Renovlies?

Wil je meer informatie over Renovlies? Neem dan contact op!

Contact

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Renovlies en Glasvlies?

Renovlies wordt gemaakt van cellulose, versterkt met polyestervezels. Glasvlies wordt gemaakt van zand.

Brengen jullie ook Renovlies op zolderplaten aan?

Zolderplaten hebben de neiging te krimpen en uit te zetten. Zouden we deze platen van renovlies voorzien dan zou het renovlies gaan scheuren. De zolderplaten voorzien we van een 2 x superlatex of primer+latex. U kunt op deze pagina een aantal voorbeelden bekijken van eerder uitgevoerd werk.

Kan ik over Renovlies heen behangen?

Het kan voorkomen dat u besluit om behang over Renovlies heen te gaan behangen. Dan is het aannemelijk dat er natuurlijk al latexlaag op uw Renovlies zit, dit zorgt ervoor dat het behang en het Renovlies elkaar niet af gaat stoten. De latex laag zorgt ervoor dat niet alle behanglijm in het Renovlies trekt. De prijzen betreft het verwijderen van behang kunnen fluctueren, aangezien er verschillen zijn in het makkelijk en lastig verwijderen van het behang.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?