Skip to content

Bij Renovlies.net gaan we verder dan alleen wittinten: we bieden een wereld van kleuren aan die perfect aansluiten op uw wensen.

Wanneer u heeft gekozen voor www.renovlies.net, dan krijgt u kosteloos een boekje toegestuurd met tips, ideeen en natuurlijk kleurstalen. Wijn helpen u graag, want bij verhuizen komt best veel kijken en organiseren.

Een aantal reden waarom u ervoor kunt kiezen om naast één van onze standaard witte kleuren te kiezen voor een andere kleur. Of zelfs een andere type verf.

1. Het decor bijwerken: Het veranderen van de kleur van een muur kan het uiterlijk van een kamer helpen vernieuwen en het algehele decor bijwerken.

2. Onvolkomenheden verdoezelen: Het schilderen van een muur met een andere kleur kan eventuele onvolkomenheden of vlekken op de bestaande verf helpen verbergen.

3. Een centraal punt creëren: Door één muur in een andere kleur te schilderen, kunt u een centraal punt in een kamer creëren en de aandacht op een specifiek gebied vestigen.

4. Verbetering van de sfeer: Verschillende kleuren kunnen verschillende emoties en stemmingen oproepen, dus het schilderen van een muur met een andere kleur kan helpen een bepaalde sfeer in een kamer te creëren. Want één gekleurde muur kan reflecteren in de ruimte en een sfeer maken.

5. Persoonlijke voorkeur: Uiteindelijk komt de beslissing om een ​​muur met een andere kleur te schilderen neer op persoonlijke voorkeur en stijl.  Het kan een leuke manier zijn om uw individualiteit tot uitdrukking te brengen en een persoonlijk tintje aan uw ruimte toe te voegen.

6. Vraag ons ook naar andere type verf zoals Betonlook zoals de type Marakesh van Puur en Original of Painting the Past verf of krijtverf Farrow and Ball.

Wij werken met de Glidden Tex Matt latex met drie standaard kleuren van onze Sigma verf leverancier.

Onze eerste keuze, RAL9010, wordt ook wel gebroken wit genoemd. Dit is niet zomaar een witte latex; het is een subtiel mengsel waar een druppel geel aan toegevoegd is. Hierdoor ontstaat een warme, gebroken witte kleur die een gevoel van rust uitstraalt. 

Dan hebben we RAL9016, ook bekend als verkeerswit. Dit is een witte latex met een druppel zwart toegevoegd aan het wit. Het resultaat is een stralende, moderne witte tint die de ruimte doet oplichten en een eigentijdse uitstraling geeft. Dit is de basis trendkleur van de tijd.

En tot slot, Wit-wit. Dit is de puurste, meest intense witte kleur die wij kunnen aanbrengen. Het is wit in zijn zuiverste vorm, zonder toevoegingen van andere kleuren. Deze witte tint straalt helderheid uit en brengt een gevoel van zuiverheid. 

Bij Renovlies.net geloven we dat de juiste tint wit het verschil kan maken in de uitstraling van je interieur. Daarom kunnen wij niet alleen de wittinten aanbrengen maar ook verschillende kleuren. 

Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?