Skip to content

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een populaire keuze voor diverse soorten woningen. Het is een aantrekkelijke manier om muren te bekleden. Dit type behang, vervaardigd uit glasvezel, biedt niet alleen een strakke en gladde afwerking, maar functioneert ook als een egaliserende en beschermende laag die kleine scheuren en barsten effectief wegwerkt. Het veelzijdige karakter van glasvliesbehang maakt het ideaal om overheen te schilderen, waardoor het een veelzijdige optie is voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Wat is glasvliesbehang?

Glasvlies is een behangsoort die is gemaakt uit glas (zand). Dit is een compleet andere samenstelling als Renovlies behang. Glasvliesbehang is vervaardigd uit glasvezel. Deze behangsoort biedt een egaliserende en beschermende laag voor uw muren, waarbij kleine scheuren en barsten effectief worden weggewerkt. Glasvlies zorgt voor een gladde afwerking en is ideaal om overheen te schilderen. In de meeste gevallen is het resultaat hetzelfde, namelijk een gladde strakke, oftewel naadloos afgewerkte muur. Voordeel van glasvliesbehang is dat het ook verkrijgbaar is in een motief. 

Offerte aanvragen

1 team voor alles

Gespecialiseerd

Vrijblijvende offerte

Pleisteren, behangen en latexen

Renovatie

Garantie

Bekijk de video over Renovlies behang

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

Het verschil tussen glasvezel, glasvlies en Renovlies behang

Bij het kiezen van behang voor uw muren kunt u kiezen uit Renovlies, glasvlies of glasvezel, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Renovlies is gemaakt van papier met vezels en biedt een strakke, gladde afwerking, ideaal voor het overbruggen van scheuren en oneffenheden. Het is sterker en stootvaster dan glasvlies en glasvezel, biedt een naadloze afwerking en is gemakkelijk te verwijderen. Glasvliesbehang, gemaakt van glasvezel, egaliseert en beschermt muren, werkt kleine scheuren weg en is geschikt voor schilderwerk. Glasvezelbehang, gemaakt van geweven glasvezel, is dikker, stootvaster en biedt een sterke structuur die gemakkelijker te verwijderen is dan glasvlies. 

Glasvlies heeft een minder goede dekking dan Renovlies en vangt geen grote scheuren op. Renovlies daarentegen werkt egaliserend, scheur overbruggend en is naadloos te bevestigen. Het is bovendien stootvast en goed afneembaar. Zoekt u een wandafwerking die net zo glad is als stucwerk, dan is Renovlies de beste optie. Wilt u graag een stevig behang op uw muren en heeft u een lager budget, kies dan voor glasvliesbehang.

Download gratis

Bekijk onze ‘behangklaar’ flyer

Vraag onze flyer ‘behangklaar’ op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

Meer informatie over glasvlies behang?

Wilt u meer informatie over glasvlies behang? Neem dan contact op!

Contact

Perfect voor nieuwbouwprojecten en renovaties

Glasvliesbehang is een veelgeprezen keuze voor zowel nieuwbouw als renovaties vanwege zijn veelzijdigheid, zoals het scheur overbruggend vermogen. In nieuwbouwwoningen biedt het een uitstekende basis voor het creëren van strakke, moderne interieurs, waarbij het helpt om eventuele oneffenheden in de muren te egaliseren. Voor renovatieprojecten is glasvliesbehang een uitstekende oplossing om oude, beschadigde muren nieuw leven in te blazen. Door zijn vermogen om kleine scheuren en barsten te verbergen, biedt het een kosteneffectieve manier om de algehele uitstraling van een ruimte te verbeteren zonder ingrijpende constructieve veranderingen. Het is een goede keuze voor elk project.

Muren laten behangen door Renovlies.net

Glasvliesbehang biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor het bekleden van muren in diverse soorten woningen. Met zijn gladde afwerking en scheur overbruggende eigenschappen, is het ideaal voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. De keuze tussen glasvlies, glasvezel en Renovlies hangt af van de specifieke behoeften van uw project, waarbij elk type behang unieke voordelen biedt. Of u nu kiest voor het scheur overbruggend vermogen van Renovlies behang of gaat voor de budgetvriendelijke optie glasvlies. Renovlies.net helpt u graag bij het naadloos afwerken van uw woning!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een opdracht verstrekken?

Onze planning ongeveer 2 tot 3 maanden voor uitvoeringstermijn vol. Het is afhankelijk van het moment van het jaar. Vol wil zeggen dat we het maximaal aantal projecten inplannen dat onze teams aankunnen. Wij zetten u in onze planning op de verwachtte opleveringsdatum. Naar mate de datum dichterbij komt en specifieker wordt schuiven we u mee. Over het algemeen beginnen we daardoor vaak snel na de oplevering. Mocht u door omstandigheden ineens een woning hebben gekocht, met een korte opleveringstermijn, benaderd u ons. Het kan zijn dat we ruimte in onze planning hebben. Er worden soms opleveringen verplaatst waardoor er ineens ruimte in de planning ontstaat.

Welke Glasvlies gebruiken jullie?

Wij gebruiken 200 grs voorgesausde Glasvlies van Intervos-Steenwijk. Overigens geven we de voorkeur aan renovlies.

Wat is het verschil tussen Renovlies en Glasvlies?

Renovlies wordt gemaakt van cellulose, versterkt met polyestervezels. Glasvlies wordt gemaakt van zand.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?