Skip to content

Over Renovlies.net

1 Team voor alles

Renovlies is een veelzijdig en professioneel bedrijf dat een uniek concept hanteert: één team voor alle werkzaamheden. Dit betekent dat ons team van deskundige vakmensen alle verschillende facetten van ons bedrijf kan uitvoeren zoals onder andere pleisterwerk, Renovlies behang en latex schilderwerk. Een team voor alles!

Gespecialiseerd

We zijn trots op onze specialisatie in het aanbrengen van renovlies behang. Wij hebben ruime ervaring met het opleveren van mooie, gladde muren in uw nieuwbouwwoning. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen, professionals die weten wat ze doen. Wij streven altijd naar een naadloos resultaat. 

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een perfect resultaat te garanderen. Of u nu uw woning, kantoor of commerciële ruimte wilt renoveren, renovlies is de oplossing!

Garantie

Bij Renovlies staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop en krijgt u altijd garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dit betekent dat als er binnen de garantieperiode problemen optreden als gevolg van onze werkzaamheden, wij deze kosteloos zullen herstellen. Onze garantievoorwaarden zijn helder en transparant, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Wij gebruiken hoogwaardige materialen. Daarnaast wordt ons werk uitgevoerd door ervaren vakmensen die streven naar perfectie.

Over zaken als aansprakelijkheid en wanneer garantie komt te vervallen verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden.

Vrijblijvende offerte

Bij Renovlies.net kun je vrijblijvend een offerte opvragen voor uw project. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. 

Als u bij ons een offerte aanvraagt, nemen wij telefonisch contact op. Tijdens dit gesprek beantwoorden we eventuele vragen en bespreken we uw specifieke wensen en eisen. Dit zorgt ervoor dat we een offerte kunnen opstellen die volledig aansluit bij uw project. Op basis van de verkregen informatie stellen wij een offerte voor u op. Ook meten wij kosteloos uw plattegrond op, zo kunt u een nauwkeurige offerte verwachten. 

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, zetten wij ons in om uw renovatieproces zo zorgeloos mogelijk te maken.Van aanvraag tot uitvoering, wij staan voor u klaar. 


Pleisteren, behangen en latexen

U kunt bij ons terecht voor pleisteren, behangen en latexen. Onze vakmensen zijn meesters in pleisterwerk. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde muren of het creëren van een volledig gladde en strakke afwerking, wij zorgen voor een naadloos resultaat. Pleisteren biedt de ideale basis voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen, en zorgt voor een duurzame en mooie afwerking van uw interieur.

Behangen is een kunst en wij hebben de expertise om elk project tot in de perfectie uit te voeren. Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot complex, onze behangspecialisten transformeren elke ruimte met precisie en aandacht voor detail. Het assortiment behang is divers, er is ruime keuze aan stijlen en patronen. 

Een latex afwerking biedt zowel op uiterlijk vlak als praktisch gebied voordelen. Onze professionele schilders gebruiken hoogwaardige latexverf om een gelijkmatige, strakke en langdurige afwerking te garanderen. Of u nu kiest voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, wij zorgen voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Kies voor renovlies.net en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, kwaliteit en service. Of u nu op zoek bent naar pleisteren, behangen of latexen, wij staan klaar om uw woon- of werkruimte te transformeren.

Renovatie

Bij renovlies.net begrijpen we dat een renovatieproject meer is dan alleen een opknapbeurt. Onze expertise in renovatie zorgt ervoor dat elk project, groot of klein, met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Of u nu uw woonkamer, keuken, badkamer of het hele huis wilt renoveren, wij staan voor u klaar met een professioneel team dat gespecialiseerd is in zowel renovlies als latex behang en pleisterwerk. 

Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?