Skip to content

Renovlies in Leiden

Deze plaatsnaam is een voorbeeld. Uiteraard komen wij in alle steden dorpen in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht en Zeeland.
Deze plaatsnaam en provincies zijn illustratief. Ons werkgebied is ongeveer 65 km vanaf Alphen aan den Rijn. Wenst u dat we verder reizen zullen we in overleg een gepaste vergoeding voorstellen.

Zoekt u naar renovlies in Leiden? Renovlies.net is een begrip in Zuid-Holland en heeft jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke branche. Onze professionele behangers leveren vakwerk van topkwaliteit. De werkzaamheden die wij uitvoeren worden altijd afgestemd op uw persoonlijke belangen. Het aanbrengen van renovlies is een lastige klus. Daarom kunt u dat beter overlaten aan een professional. De naden dienen zo op elkaar aangesloten te worden dat het eindresultaat een gave en egale muur toont, vergelijkbaar met stucwerk. Ook de hoeken van uw muren en de randen bij raamkozijnen dienen goed verwerkt te worden. Tenslotte wilt u niet worden geconfronteerd met bubbels, scheve randen of andere ontsierende plekken in uw renovlies muur. Wilt u echt resultaat? Kies dan voor Renovlies.net. Wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen

Bekijk de video over Renovlies

De voordelen bij toepassing van Renovlies

  • Oogt als stucwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Eventuele krimpscheuren in de muren achter de Renovlies zijn niet zichtbaar
  • Stootvast
  • Krimpvrij
  • Sterk materiaal
  • Duurzaam
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk
  • Geen gezondheidsschade met verwerking/aanbrengen van Renovlies

Nieuwbouw renovlies in Leiden

Heeft u een nieuwbouw woning aangekocht in (de omgeving van) Leiden en wordt die binnenkort opgeleverd? Dan staat u voor de keuze: wat doe ik met de behangklare muren? Wilt u graag strakke egale muren, dan zijn er twee opties: stucen of renovlies. Een gepleisterde muur is mooi, maar erg kostbaar. Als u kunt kiezen voor een alternatief met het zelfde resultaat maar tegen een betere prijs is dat zeker het overwegen waard. Renovlies is behang dat zo is gefabriceerd dat het na het aanbrengen oogt als een gestucte muur. U ziet geen naden, zelfs niet in direct zonlicht. Het voordeel van renovlies is dat het uw muren beschermt tegen krassen en butsen. Maar een nog belangrijker voordeel is dat het scheuren in uw muren verbergt die in de loop der tijd ontstaan.

De voordelen van renovlies

Zoals u wellicht weet werken de muren van nieuwbouw woningen nog jarenlang na. Dat komt omdat ze nog veel vocht bevatten als gevolg van de bouw. Het kan jaren duren voordat dat vocht er echt helemaal uit is. Tijdens het opdrogen krimpt de muur enigszins en ontstaan er kleine scheurtjes. Natuurlijk wilt u geen muren die na korte tijd al lelijke plekken vertonen. Als u uw wanden laat stucen is die kans helaas groot. Renovlies wordt echter op uw wanden aangebracht als extra laag. Het verbergt de scheurtjes in uw muur en ziet er verder net zo uit als een gestucte muur. Het voordeel van renovlies is dat het er mooier uitziet, maar uw mooie muren tevens beschermt tegen butsen en schrammen. Die ontstaan nu eenmaal snel, zeker als u regelmatig dicht langs een muur loopt of te maken hebt met spelende kinderen of huisdieren.

Download gratis

Bekijk onze flyer

Vraag onze flyer ‘Behangklaar’ op met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbereiding (voor iedereen!).

"*" geeft vereiste velden aan

behangklaar flyer
Nieuwbouw woning met renovlies

Meer informatie over renovlies?

Wil je meer informatie over renovlies? Neem dan contact op!

Contact

Advies op maat

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw nieuwbouwwoning straks zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarbij zijn meubels belangrijk, maar de muren des te meer. Twijfelt u nog steeds of renovlies de juiste keuze is? Wij geven u graag advies. Heeft u vragen over de specifieke mogelijkheden van renovlies in uw woning, wilt u weten wat de opties zijn of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bezoeken uw woning voor een vrijblijvend advies. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Geef dan de maten door van de te behandelen muren en wij berekenen voor u de totaal te bewerken oppervlakte. Aan de hand daarvan ontvangt u een geheel vrijblijvend voorstel. Regel dit minimaal twee weken voor de opleverdatum van uw woning, om teleurstelling te voorkomen.

Kies Renovlies.net voor renovlies in Leiden

Heeft u een nieuwbouw woning en zoekt u een professioneel bedrijf voor het aanbrengen van  renovlies in Leiden? Renovlies.net is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang. Met jarenlange ervaring en vakwerk door professionele behangers leveren wij renovlies wanden van topkwaliteit. Ook als u uw muur daarna wilt laten schilderen in een specifieke kleur kunt u bij ons terecht. Onze vakschilders leveren uitstekend werk met verf van een hoge klasse. Wilt u meer weten? Lees dan de recensies van onze klanten en u zult ontdekken dat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap. Wij gebruiken het beste renovlies dat verkrijgbaar is voor een optimaal resultaat. Uiteraard ontvangt u bij ons garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wilt u ons graag aan het werk zien in de praktijk? Komt dan gerust kijken op locatie bij één van onze klanten. Uiteraard altijd in overleg.

Bedrijf

Bent u aangesloten bij een keurmerkorganisatie?

Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder, een keurmerk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de schildersbranche. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, klanttevredenheid en bedrijfsvoering. De Betere Schilder zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op de hoogste standaard van schilderwerk en service. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel resultaat en een prettige ervaring bij het verbeteren van uw woning. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.betereschilder.nl/.

Financieel

Worden er voorrijkosten berekend?

Nee, de offertes zijn bij ons inclusief voorrijkosten. Bij aanvragen ver buiten onze regio bieden we aan om bij u in de buurt te verblijven. Daardoor kunnen we de uren maken zonder tijden in de auto te zitten en onnodige reiskosten te maken.

Is er korting mogelijk?

Wij hebben een burenkortingprogramma. Vraag gerust naar de voorwaarden. Wij sturen u graag flyers om uit te delen tijdens een buurtmeeting. U kunt uw offerte delen op Facebook of Whatsapp. Laten uw toekomstige buren uw naam noemen, dan combineren wij alle aanmelders tot een burengroep. U heeft dan allemaal recht op een korting volgens onze offerte. Als aanjager (eerste buren uit de groep) bieden we u een extra aanjagerbonus.

Doen jullie aan straat/burenkorting?

Wij hebben een straat/burenkorting programma. U kunt uw offerte delen in uw Facebookgroep, whatsapp. Buren kunnen uw naam noemen. Wij verzamelen alle buren in een burengroep. Afhankelijk van het aantal deelnemende buren bieden we een korting. Deze verdeling staat benoemd in onze offerte. Bent u de eerste uit een burengroep? Laat buren uw naam noemen, dan kunnen we deze mensen toevoegen aan de burengroep. U heeft recht op basis van onze voorwaarden op aanjagerbonus.

Wat is het btw percentage?

9% voor renovatie panden van 2 jaar en ouder of 21% voor nieuwbouw of 2 jaar en jonger.

Wat is de betaaltermijn?

Wij factureren op basis van de begroting 25%. Wij verwachten uw restantbetaling 8 dagen na gereedkomen van de klus.

Kunnen we met de hele buurt een afspraak maken?

Uiteraard. Als u met een paar buren bent (< 10) dan kunt u gebruik maken van het burenprogramma. Een van u is vaak de “kartrekker”. In praktijk houd het niet meer in dan buren wijzen op onze offerte door deze te delen in een Whatsapp groep of Facebookgroep. Afhankelijk van het aantal buren dat tekent bieden we korting op Renovlies+latex. Als u namens de hele buurt een afspraak wilt maken dan kunnen we een collectief aanbieden. Vanaf 12 deelnemende buren een speciale prijs. Wat we daar voor nodig hebben is (als u en uw buren zich erin kunnen vinden) een lijstje met namen, e-mailadressen, mijnheer en/of mevrouw, adres en opleveringsdatum (verwachting). We brengen aan iedereen afzonderlijk de offerte met de speciale prijs uit, en deze geldt als het minimum aantal buren heeft getekend. We maken afspraken met iedereen apart over extra’s, kleuren etc. Het is dus niet zo dat u verantwoordelijk bent voor uw buren. Heeft u interesse dan horen wij het graag.

Planning

Wat is de werkvolgorde inzake vloeren, keuken of muren?

Bij voorkeur eerst behangen en dan de rest. Andere volgorde mogelijk in overleg. Als u eerst een vloer laat leggen dan dient deze afgedekt te worden met stucloper. U kunt deze zelf leggen voordat wij komen of ons vragen dat te doen. We kunnen over het algemeen prima tegelijk werken met een badkamerinstallateur. Alle andere bedrijven/klusjesmannen hebben we liever niet over de vloer als wij aan het werk zijn. Dit heeft te maken met de kwaliteit van werk en risico’s die ontstaan als er meerdere partijen tegelijk aan het werk zijn.

Hoe lang duurt aanbrengen Renovlies en latex in mijn woning?

Houd u rekening met een 5 werkdagen voor een woning van 200 m2. Mocht er extra voorbewerking nodig zijn of als u extra wensen heeft op het gebied van kleur, extra plafonds, lakwerk dan verlengd dat de termijn. Bij elke opdrachtbevestiging sturen we een document mee waarmee u kunt inschatten hoe lang wij bezig zijn, zodat u vervolgwerkzaamheden kunt inplannen.

Hoe lang van te voren moet ik een opdracht verstrekken?

Onze planning ongeveer 2 tot 3 maanden voor uitvoeringstermijn vol. Het is afhankelijk van het moment van het jaar. Vol wil zeggen dat we het maximaal aantal projecten inplannen dat onze teams aankunnen. Wij zetten u in onze planning op de verwachtte opleveringsdatum. Naar mate de datum dichterbij komt en specifieker wordt schuiven we u mee. Over het algemeen beginnen we daardoor vaak snel na de oplevering. Mocht u door omstandigheden ineens een woning hebben gekocht, met een korte opleveringstermijn, benaderd u ons. Het kan zijn dat we ruimte in onze planning hebben. Er worden soms opleveringen verplaatst waardoor er ineens ruimte in de planning ontstaat.

Wat als ik in de toekomst een behang over de Renovlies heen wil?

Uiteraard is dit mogelijk, zorg er wel voor dat het Renovliesbehang is voorzien van een latexlaag alvorens je gaat behangen.

Producten

Welke Renovlies gebruiken jullie?

Wij gebruiken 150 gram Sigma Pro Gold of 200 gram Sigma Pro Gold.

Welke Glasvlies gebruiken jullie?

Wij gebruiken 200 grs voorgesausde Glasvlies van Intervos-Steenwijk. Overigens geven we de voorkeur aan renovlies.

Verkopen jullie de Renovlies ook los?

Nee. Wij hebben geen webshop of losse verkoop. De renovlies die wij inkopen worden door onze teams gebruikt voor alle projecten.

Wat is het verschil tussen 150 gram en 200 gram?

Het verschil is dat wij 150 gram gebruiken, want dat is soepeler en makkelijk verwerkbaar. En bij 200 gram is minder makkelijk verwerkbaar, knakt sneller en naden zijn sneller zichtbaar.

Wat is het verschil tussen Renovlies en Glasvlies?

Renovlies wordt gemaakt van cellulose, versterkt met polyestervezels. Glasvlies wordt gemaakt van zand.

Met welke verfsoorten werken jullie?

Wij gebruiken Glidden Tex Mat en deze wordt gemaakt door Sigma. Bij elke offerte sturen we de specificaties van deze latex mee.

Kunt u ook afneembare latex aanbrengen?

Ja, tegen een beperkte meerprijs kunnen we dit aanbrengen voor gebruik in de keuken bijvoorbeeld. Er zijn ook mensen die hun volledige woning laten uitvoeren in afneembare latex. Uiteraard kunt u ook besluiten om verkeersruimtes zoals de gang ook mee te pakken.

Gebruikt u voorstrijk/fixeer?

Altijd.

Kan ik ook fotobehang aanleveren?

Ja uiteraard. U dient de juiste maat aan te leveren en rekening te houden met extra afloop. De website of winkel waar u het behang besteld kan u hierin adviseren. Het behang dient aanwezig te zijn bij start van het project. U dient de kwaliteit “Vliesbehang” aan te leveren en de bijbehorende lijm die de leverancier adviseert. Voor het plakken van fotobehang kunnen wij in uw offerte een tarief opnemen.

Krijg ik bij het schoonmaken van latex glimmende vlekken?

Ja. Dat geldt voor alle merken latex, behoudens zijdeglans of afneembare latex. Deze glimmende vlekken kunnen ontstaan door aanraking/schuren over de muur. Vooral bij donkere kleuren, zwart, blauw, bruin zijn deze mogelijk zichtbaar. Wij hebben een uitgebreide uitleg van een van onze leveranciers beschikbaar over de gevoeligheid voor opglanzen en streepvorming. Tevens is dit een interessant document dat precies beschrijft wat schrobklassen zijn. Wij gebruiken voor onze producten uiteraard schrobklasse 1. (Schrobklasse 1 is wat anders dan afneembaar latex) U kunt het document hier downloaden. Als u zeker wilt zijn dat dit bij u niet kan voorkomen dan kunt u het beste uw woning geheel laten uitvoeren met Semi-gloss of afneembare latex. De kosten hiervoor zijn echter ongeveer het dubbele van de kosten voor de latex. Operatiekamers van ziekenhuizen, wachtkamers worden hiermee uitgevoerd. De meeste mensen kiezen ervoor alleen de keuken met afneembare latex te laten uitvoeren.

Zijn er na het Renovlies aanbrengen naden te zien?

Nee, wij werken compleet naadloos. Na het Renovlies aanbrengen kitten we alle naden. Daarna latexen we de wanden. Het resultaat is vergelijkbaar aan stucwerk. Microscheurtjes die mogelijk ontstaan in de muur blijven achter het Renovlies. Wij fixeren alle wanden. Renovlies in de hoeken laat nooit los. Gegarandeerd.

Uitvoering

Leggen jullie ook vloeren?

Nee. We werken wel samen met een bedrijf uit Leiderdorp. Zij hebben een showroom waar u alle mogelijke vloeren kunt bekijken en afspraken maken voor uw woning.

Schilderen jullie ook trappen, deur- en raamkozijnen?

Ja. Vraag naar de mogelijkheden.

Welke kleuren zijn standaard?

RAL9010, RAL9016, Wit-wit. Daarnaast zijn alle kleuren tegen een meerprijs aan te brengen.

Houd u zich aan de NEN-norm?

Uiteraard.

Kunt u alle kleuren verf namaken?

Ja. U kunt uw kleurkeuze doorgeven, wij zorgen dat deze wordt aangemaakt, mits wij de fabrikant en kleurnummer doorkrijgen van u. Als u klant bij ons bent dan kunnen we u een kleuradvies brochure toesturen van Sigma, met een hele range aan kleuren/kleurstalen. Daarmee kunt u op uw gemak de juiste kleuren uitzoeken voor de accentwanden. U kunt zelfs een foto uploaden en uw wand in de juiste kleur zien. (instructie daarover zit erbij) We kunnen 99% van alle kleuren namaken. Het is aan te bevelen uw wensen voor uitvoering door te geven. Dan vragen wij het na bij de verfdesk. U kunt altijd de verf van de leverancier bijleveren. We korten dan een bedrag op de meerprijs voor een extra laag.

Ontkoppelt u verwarmingen?

Nee. Wij werken om de verwarmingen heen; u ziet daar nagenoeg niets van.

Heeft het plakken invloed op het opstartprotocol vloerverwarming?

U dient dit voor ons te hebben afgerond of te starten als wij beginnen. Start u met het protocol na ons dan is er kans op scheuren.

Houd u rekening met luchtvochtigheid in de woning?

De ervaring leert dat het Renovlies damp doorlaat. Vocht verdwijnt in de loop der tijd uit uw woning. Als het nodig is voor het drogen van een pleisterlaag bijvoorbeeld om bouwdrogers neer te zetten dan zullen we u dat adviseren.

Kan ik over Renovlies heen behangen?

Het kan voorkomen dat u besluit om behang over Renovlies heen te gaan behangen. Dan is het aannemelijk dat er natuurlijk al latexlaag op uw Renovlies zit, dit zorgt ervoor dat het behang en het Renovlies elkaar niet af gaat stoten. De latex laag zorgt ervoor dat niet alle behanglijm in het Renovlies trekt. De prijzen betreft het verwijderen van behang kunnen fluctueren, aangezien er verschillen zijn in het makkelijk en lastig verwijderen van het behang.

Kunt u Renovlies over behang aanbrengen?

Nee. Oud behang moet eerst verwijderd worden. Dit voor het beste resultaat. In het geval dat we bij u renovlies komen aanbrengen en u wilt ook fotobehang of behang met een print laten aanbrengen dan laten we deze muren kaal. We kunnen ze wel voorbewerken, maar brengen dan direct het door u aangeleverde behang aan.

Brengen jullie ook Renovlies op zolderplaten aan?

Zolderplaten hebben de neiging te krimpen en uit te zetten. Zouden we deze platen van renovlies voorzien dan zou het renovlies gaan scheuren. De zolderplaten voorzien we van een 2 x superlatex of primer+latex. U kunt op deze pagina een aantal voorbeelden bekijken van eerder uitgevoerd werk.

Kunnen jullie mijn plafond van de kamers ook latexen?

Ja. Wij brengen primer en latex aan. Het resultaat is een prachtig egaal plafond in de door u gewenste kleur. Vaak verzorgen wij dit als de plafonds gestucced zijn. Omdat mensen hun v-naden in het plafond willen laten wegwerken. Meestal worden plafonds afgeleverd met gespoten spaque in een kleur wit. Of de plafonds worden helemaal niet afgewerkt. In beide gevallen kan een stuccadoor de plafonds glad maken. Die wij daarna van de gewenste kleur kunnen voorzien.

Zie ik tussen de banen ook naden?

Nee. Die werken wij zorgvuldig weg voordat we afsauzen. Het resultaat is een gegarandeerd naadloos resultaat. Komt bij ons kijken naar onze voorbeeldwanden die we hebben gepleisterd en daarna van renovlies voorzien. Dan kunt u zelf beoordelen hoe het resultaat is.

Bruine plafondplaten; wat doet u met de kleine tack-gaatjes?

Deze sausen wij vol met de roller als we latex aanbrengen. Voor een meerprijs kunnen we de gaatjes glad plamuren. Kijk op deze pagina voor zolders die we hebben afgewerkt.

Wat doen jullie met naden bruine plafondplaten?

De bruine of groene zolderplaten zijn over het algemeen te voorzien van een 2 x superlatex. Kijk voor voorbeelden bij projecten. Op deze pagina ziet u een aantal zolders die we hebben mooi gemaakt. Voor een meerprijs unnen we de gaatjes glad plamuren. We kunnen dat bij opmeten bespreken.

Behangen jullie ook een enkele slaapkamer?

Wij zijn goed in het behangen van complete woningen of woningprojecten. Voor een enkele muur of kamer raden wij u aan een lokaal klusbedrijf te zoeken. Die zijn daar beter op ingericht.

Doet u ook stucwerk?

Uiteraard. Maar wij zijn geen stucadoor. We maken een wand glad die voorzien is van granol. (bijv. bij renovatie); complete woningen voorzien van stucwerk kunt u beter aan een stucadoor overlaten. Dat geldt ook voor het wegwerken van v-naden. Die specialiteit is echt voor de stucadoor.  Aangezien Renovlies een goed betaalbaar alternatief is voor stucwerk, hebben we ons daar in gespecialiseerd. Bovendien blijven microscheurtjes van wanden bij nieuwbouw achter het Renovlies, wat je met stucwerk wel kunt zien. Wat we vaak doen is het voorzien van een gestucced plafond van primer en latex. Vraag naar de mogelijkheden.

Kunnen jullie aan het werk zijn tijdens het opstartprotocol vloerverwarming?

Als u een vloerverwarming heeft in uw huis zal een opstartprotocol geadviseerd worden. Dit komt erop neer dat elke dag de watertemperatuur van de vloerverwarming wordt opgestookt (5 graden per dag tot 40 graden) en afgekoeld (5 graden per dag tot 20 graden).Het is niet erg als u het opstartprotocol uitvoert als wij aan de slag zijn.  Het is niet handig het uit te voeren na ons: temperatuurschommelingen effect op de muren, waardoor onnodige scheuren kunnen ontstaan. (werking van de muren). Laat u altijd adviseren door uw aannemer in deze. Het kan zijn dat een opstartprotocol voor u anders is dan de standaard.

Hebben vochtige muren invloed op jullie werk?

Soms vragen mensen of ze bouwverwarming moeten aanzetten voordat wij komen. Dat hoeft niet; als de muren visueel droog zijn (er ligt geen water op de vensterbank), dan kunnen wij gewoon aan het werk. De Renovlies en latex zijn dampdoorlatend, het vocht trekt in de loop der tijd uit uw wanden. Het kan zijn. dat de woning te vochtig is voor het drogen van pleister dat we aanbrengen. Dat het te lang zou duren voor het droog is. Het moet nl. droog zijn om verder te kunnen. In dat geval kunnen we een of meerdere drogers voor u verzorgen.

Kan er Renovlies over spachtelputz heen worden aangebracht?

Ja! Alleen moet dit wel eerst gepleisterd worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Na het pleisteren brengen we renovlies aan en latex. Het resultaat is een superstrakke gladde muur met de uitstraling van stucwerk.

Onze muren zijn al behangklaar

Onze muren zijn al behangklaar. Deze hoeven niet meer geschuurd, toch? Vaak wel. Zou je direct over een behangklare muur heen renovliezen dan zie je alle oneffenheden. Waarom zou u dit niet gelijk goed laten doen? U gaat waarschijnlijk heel lang tegen uw muren aankijken. Zouden we zonder voorbewerking over uw muren heenplakken dan is alles wat eronder zit zichtbaar. Elk bultje, elk gaatje wordt uitgelicht. Het minimum is schuren en bijplamuren. Als een wand is opgebouwd uit kalkzandsteenblokken, die vaak scheef op elkaar staan, is pleisteren een vereiste.

Is het verstandig te pleisteren als er binnen nu en een jaar wordt geheid?

Eventuele scheuren zullen achter het renovlies blijven.

Kan ik over Renovlies behangen?

Ja, maar wij raden dit af. Bij het verwijderen van behang kan Renovlies worden beschadigd en dan is het heel lastig deze ook te verwijderen. De prijzen betreft het verwijderen van behang kunnen fluctueren, aangezien er verschillen zijn in het makkelijk en lastig verwijderen van het behang.

Voorbereiding

Wat betekent behangklaar?

Voor ons betekent behangklaar dat er geen kuiltje of bultje zichtbaar is met een strijklichtlamp.

Wat is strijklicht?

Wanneer de zon of een lamp langs uw muur schijnt. Juist bij strijklicht vallen oneffenheden op. Het is dus zaak dat wanden op een goede manier voorbewerkt worden, om te zorgen voor mooie egale wanden. Het voordeel is als er strijklicht langs de muren komt dat er geen oneffenheden zijn.

Wat is het nut van strijklicht?

Hiermee kun je zien of de muur behangklaar is; bultjes en kuiltjes zijn dan niet zichtbaar.

Ik/wij willen met jullie in zee, hoe gaat dat in zijn werk?

Als we een offerte hebben uitgebracht dan weet u waar u aan toe bent. Bent u het met de offerte eens dan willen graag dat de opdracht online getekend wordt. Dan zetten we u in onze planning en sturen we een bevestiging met aandachtspunten en vragen. Voor de uitvoering hebben we exact afgestemd wat u wilt met kleur, kleuren en evt. extra’s. De eerste dag dat we beginnen meten we definitief op met laser. Op basis van de werkelijke m2, uw aanvullende wensen maken we een begroting waar we uw accoord voor willen. Daarna kunnen we beginnen. Omdat we geen materiaal (op maat) hoeven in te kopen, is het niet nodig dat we op een inmeetdag komen. De eerste keer dat we elkaar zien is vaak bij de start van het project. We reserveren een periode voor u waarin we bij u werken. Het kan zijn dat we niet op dag 1 beginnen, maar op dag 3. We zorgen altijd dat we op de laatste dag klaar zijn.

Kan ik komen kijken?

U bent uiteraard in onze showroom welkom, soms vinden mensen het plezierig elkaar even ontmoet te hebben voor de opdracht verstrekt wordt. We hebben een aantal wanden voorzien van pleister, renovlies en verschillende kleuren latex. We hebben kleursamples voor u van de standaard kleuren wit en de Sigma kleurcollectie. We ontvangen u graag door de weeks tussen 9:00 en 18:00.

Kan er Renovlies over spachtelputz heen worden aangebracht?

Ja! Alleen moet dit wel eerst gepleisterd worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Na het pleisteren brengen we renovlies aan en latex. Het resultaat is een superstrakke gladde muur met de uitstraling van stucwerk.

Komen jullie op een inmeetdag?

Wij hebben alles op voorraad; we hoeven niet in te meten zoals een tegelleverancier. Laten we contact houden over de opleverdatum. Op dag 1 van de klus meten we alles op. Voor het beoordelen van de kwaliteit van uw muren hebben we een flyer gemaakt die “behangklaar” heet. Deze is via onze site aan te vragen, onafhankelijk of u een offerte heeft aangevraagd. In deze flyer lichten we toe waar u op moet letten bij het beoordelen van uw muren. En hoe u dat doet.

Google Reviews Wat onze klanten zeggen

Ruud

Uitstekende offerte en projectbegeleiding. Snel en maatwerk mogelijk. Zeer strak resultaat.

Ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds optimaal , terwijl de muren al beginnen te werken. 

Alexander

Muren zijn super strak geworden! Onze specifieke kleur (Dark Grey mid) kon geplaatst worden en het is fantastisch mooi geworden.

Ook het Arte-behang wat we zelf aan hebben geleverd is kaarsrecht geplaatst, allemaal ontzettend mooi geworden dankzij Renovlies!

Kasper

Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Renovlies een professioneel bedrijf is met betrouwbare leiding en werknemers.

Er is ontzettend secuur gewerkt door de medewerkers en het eindresultaat is verbluffend mooi.

Bekijk meer reviews
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?